Договорен састанак са представницима Министарства здравља

Дана 26.06.2014.год. је у телефонском разговору са госпођом Љиљаном Јовановић из сектора за организацију здравствене службе Министарства здравља Републике Србије договорен састанак са представницима УЛОПМС за септембар месец.

Тема састанка би били проблеми са којима се сусрећу наши чланови у сваковдевном раду у установама примарне здравствене заштите, као и наши предлози за решавање истих, све у циљу побољшања здравствене заштите на обострано задовољство (и запослених у ПЗЗ и пацијената).

Поред обостране жеље за сарадњом, састанак је одложен за септембар из разлога преоптерећености запослених у Министарству здравља (поплаве, реорганизација...) у периоду наредна два месеца. Такође је напоменуто да уколико постоји потреба за хитнијим решавањем неког питања и то се може остварити.

Овом приликом позивамо чланове да поделе са нама своје проблеме и евентуалне предлоге за решавање истих да бисмо имали што ефективнији састанак у септембру. Сугестије нам можете слати на е-маил адресу Удружења ( Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ) или преко форума интернет странице ( www.ulopms.org.rs ).

FaLang traduction system by Faboba